Monday, March 30

masa bumi


misi earth hour disambut dengan hidangan mee rebus dan percikan bunga api. see, i've told u we're gonna have sparklers. forty seven percent of melbourne residents took part in the earth hour switch off your d**n (maaf tiada bahasa kasar disini) light program. siap ada konsert di federation square yang dijanakuasakan menggunakan pedal power. cool huh. nampaknya earthlings masih tidak lokek untuk beraktiviti menyelamatkan emak semulajadi. bagus. saya bagi kamu semua limmaaaa bintang.

4 comments:

hazimah said...

ekekeke.saya tade time tu. g makan. xtau laa landlord saya yg nyemak kat rumah tu amek bahagian ke tak.
aih.

k.qemal, dia x mo balik2 lagi. nak betapa agaknya pacik&macik tu kat umah ni.eee geram!

aqmal said...

tryla ckp ngan die, if uncle want to stay here, then give me diskaun lah. ayyo ammaappakadawulek. die takleh negotiate ke?

nurtilawati zakaria said...

mase tu me ade kat kluang... bandar kluang sangat terang pada malam tu...truk betul...uhuhuhu~

aqmal said...

hahaha. penduduk kluang lebih mesra pasar malam nampaknya. *semunyikan alamat sebenar diri sendiri*