Wednesday, March 18

4ev3r

gouache on canvas.
slightly edited with photoshop for the post.
looks a bit gloomy here eh.
ok bye.

8 comments:

z a t i said...

rindu lukisan2 kau.

*berbuat baik setelah mendajal rkan2*

aqmal said...

cih!! dh dpt madu, susu dilupakan! *tak berkaitan*

cik tat takde blog ke. hohohohohoho. kat blog kau gmbr malboro die, kat blog yong pun gmbr malboro die, memang perokok terhebat. *lagi ulasan tak berkaitan*

Aneesah said...

Comeyllll nyeeeee. ^_^

(I can read the tiny thinggggg... "bahagia". C= )

aqmal said...

bagus, penglihatan kamu adalah gred A++++. :D

hazimah said...

hehe... saya rindu melukis dan mewarna.. tapi sayang.. tangan ni da xleh melukis dah.. confirm jadi semak samun rupa dia

aqmal said...

hey kamu masih perlu melukis anatomi manusia kannnnnn...jgn mengelat. doktor yg pandai melukis/berseni bagus tau. nanti takdela jait perut patient guna jahitan kasar tak menentu. hehee.

Fadzli said...

ada seorg junior yg aku kesan berwatak lukisan2 akmal...

aqmal said...

siapa ya? adakah ini statement atau hanya metafora alam buana semata2?