Friday, March 20

dominasi tumbuhan palsu

yang paling atas itu ialah rowan berries. kot.
mushroom madness sedang berlangsung.
kehidupan berkitar dengan hidupan2 fantasi
sehingga sukar kembali ke dunia realiti.
ok bai nak pergi main basikal.

11 comments:

yong said...

terasa nak makan berries yang merah itew...

z a t i said...

aku tk percaye kau pkai kmre kompak biase. cmne kau dptkan bokeh yg bulat2 tu.

*sangsi dgn kemal*

kau saje je nk rahsiekan mempunyai kamera bagus. ingt kami ade wang ke nk terbang g melben dn curik?

hazimah said...

k.qemal wat vandalisme eyh???

kulat2 palsu berdimensi dua pula tu.

besnye men beskal. *kayuh kayuh*

aqmal said...

yong : kalau makan, beracun, siapa yg nak tanggung. baru lepas baik cikukunya dh nak macam2 ya. biase nih.

zati : biarlah rahsia menjadi rahsia. koffff. kau ingat dslr jek ke boleh main2 shutter speed sume. kamera kompak pun boleh. hohoho.

zati kalau nk beli dslr ape yg bagus ya. d60? d90? ape beza antara dua? sila buat penjelasan ikhlas.

anor : kalau org dewasa buat vandalisme, mmg takde siapa marah. hohoho. hey kat mangalore lagi bnyk basikal ape.

z a t i said...

bukan shutter bla2.. maksud aku..lens yg bisa menghasilkan bokeh dlm gbr kau tuh.
maknenye kamera kompak anda berlens bagus.

dh tentu D90 lebih bagus dari segi feature. Tapi D60 lagi murah. kan?

so, ikut ekonomoney kau la.

eni said...

aku setuju dgn ko kemal.

kamre kompek pun le main dgn shutter2 bagai. cume kualiti ke'sharpan' gambo je tak le dicapai akal.

aqmal said...

ekonomoney. akunomoney. hakuna matata.

takpela zati, biarlah aku dan aini menjadi ahli kelab ixus je.kan aini kan kan.. *tarik langsir secara manja*

kekwa bergetah said...

good job kemal! good job!
nice syut bebey!
*automatik sign borang keahlian ahlil kelab kompak kemal*

aqmal said...

kak halwa, sebelum kau submit borg, provokasi apakah yg sedang berlangsung di belog kau ha??

PertMuffin said...

saje je bagi impak maksima kat kau.. kat melben kan takde kubur orang islam. hihik!
err...kenapa kemal ? ko tak suka ke posting aku tu? rasa macam provokatif sangat ke? *sendiri berasa cemas*

aqmal said...

penat aku berfikir siang malam, siapa pulak yg meinggal dunia. rupanya cerita rekaan saja. membazir jek aku berasa cemas tak menentu terhadap keluarga kau. cih!