Tuesday, April 7

hibernasi lebih masa

baby tomato

isn't this the cutest?

four leaved clover. lucky.

white teddy

bukan aku taknak update blog atau tepek anugerah yg kau beri kakwe. cuma cuaca sekarang nih makin hari makin sejuk. hari hari hujan. esok hujan. lusa hujan. matahari pun malu malu. sejuk. pakai baju tiga lapis pun sejuk. jadi nak angkat jari kaki pun malas. rasa macam nak masuk duduk dalam oven. ataupun menjelma jadi wombat jadi boleh tidur selama tiga bulan tanpa henti. sekarang pukul enam dah gelap. rindu hari hari panas dan awan biru.
..

oh oh, sblum terlupa, ai laike ur blog tuu kakak halwa! *memberi ciuman dengan bibir palsu*

hihihihi. ok bai.

*sambung tidur*

13 comments:

yong said...

baik awak tu jadi macam beruang hibernasi...sambil curik cendawan aqmal ; )

aqmal said...

kalau boleh memang nk bertukar menjadi beruang koala (--.)'

z a t i said...

nak bibir satu. buatkan aku bibir kaler biru gelap. *suke2 buat permintaan*

aqmal said...

permintaan kau memang dah berbaris (dan tak tertunai) (TT)

nurtilawati zakaria said...

wuuu...comeyl gile lips tu..ummmuah sket...hakhakhak~

aqmal said...

bibir tuh bila digayakan gila hillarious sbnrnye :D

wie said...

poyo ar... kat sini panas sampai bil letrik aku naik sebab ekon n kipas melaju tahap bahaya

aqmal said...

takpe panas2 kat mesia boleh pekena abc. tak pun cendol. tak pun air kelapa. wohwohhhhh...menggiurkan sungguh..

kekwa bergetah said...

weh! sumpah aku ketawa besau tengok bibir anita serawak ko tu kemal sampai kena jeling dengan k7!
aku nak! aku nak!!
terima kasih kerana sudi nak mengirim untuk aku...~

aqmal said...

hahah. betul2, bibir tuh memang frikking kelakau. pos bibir..eih angker sungguh bunyinya.

kayla said...

bibir sape tu qemal? haa if dah bibir mcm tu.. nak becakap pun kena ada attitude 'sistah'.. snap ur fingah, and move ur head, yeahhh..

hazimah said...

bibir angelina jolie palsu!
mana kulat palsu anor?hehe..
k.qemal.. bukan melbourne is known as having 4 season in one day ke?

aqmal said...

kayla : nih i pinjam bibir miss jay. katanya tyra nak panggil i jadik covergirl punye spokeperson. tapi tak muncul2 pulak. janji tinggal janji.

anor : melbourne adalah negara (negara ke?) yang bercuaca tak menentu. tapi skrg memang dh start sejuk2 nk ke winter.