Friday, November 13

pink and dainty

jellobellos and butter cupcakes. thanx puan siti nur hawa for the piping tips. dh berjaya! 
ok bye.

14 comments:

♥ Eda ♥ said...

cantiknye kek kau..mcm aku :)

aqmal said...

ikhkihkhkihkihkhi *ketawa pelan2*

hey bila kita nak buat parti tepi pantai haaa.

PertMuffin said...

jelitanya kek kau..mcm aku :)

(sengaja tiru dialog eda walaupun tak kenal)

aqmal said...

tengok la sape cikgu *mode bodek bergandaganda*

hazimah said...

yg gmbr atas tu jellybeans ke?
(betul ke nama dia gitu?)

yg bawah tu kek? oh wow!
*terpegun*

aqmal said...

a ah kekacang jelly. hey yu nak balik msia kan kejap lagi. oo sombong yek *tibe2*

zu said...

cantiknye kekkkkkkkk.. tamau makan nti masu perut jadi taik.. ;p dah kuar blh dpt bentuk rose balik tak pe gak. ;p

aqmal said...

zurai, tak sangka kau b***k boleh keluar jadi mcm bentuk bunga. ekeekekek. larikkkk!!!!

z a t i said...

kemal.kemal.kemal..

nanti kau post la gbr looklet kau kt sini hokeh.

hokeh. hokeh.


hoyehhh.


p/s: words verification aku kt bawah ni ialah ampendan tp aku terbaca ampondan. ohookks. *tepuk dahi eni*

aqmal said...

lepas nih bolehla kita buat social network gadis2 looklet. susah lah dpt aplikasi yg sgt memahami isi hati wanita nih. haih.

word verification aku ialah 'renti'. mcm nk perli kite 'rentikanlah aktiviti2 berangan ni nyah'.

ntauku.

maxineguess said...

人生的價值以及他的快樂,都在於他有能力看重自己的生存..................................................

hazimah said...

k.qemal, sukasuki je ckp org sombong. hahaha. sape yg balik malaysia dulu, sape?? :P

馬丁 said...

Everyone fastens where there is gain.........................................

洋裝 said...

一切與生俱來的天然贈品,時間最為寶貴 ..................................................