Wednesday, May 6

kehidupan beku

princes walk, yarra river.
dua orang (ekor?) ini decided to have parti hurahura (tanpa karaoke kain pelikat) di sekitar anak2 sawi yg kesian. (malnourished, kurang berbaja, diserang ulat pula)
i baked u a cake but i ate it (quote sebenar oleh epul)
happi birthday ya emak!
.
lama tak update smpai kene marah dengan tokey kek. kehidupan berlangsung di sekitar rumah, backyard, dan 200m sekitar chapel street saja. cuaca purata harian pula ialah 14 darjah celcius. siapa yang tak teruja nak update. heehaa. sekian laporan bernama.
bai.

6 comments:

z a t i said...

tunggukan saja lapporan aku pula.

aqmal said...

lapporan paddia. ke jakarta ya.

kekwa bergetah said...

aku pun nak buat laporan jugakkk laaaaa!!!!! *terus pijak kaki zati*

aqmal said...

buat la laporan polis. hihihi.

hazimah said...

kesian sawi tu malnourished. bagi laa dia makan. (kat sini tade sawi.. balik2 makan kobis. sungguh menarek laporan dr sini)

kek ke tuuu!! comel sgt! x jadi nk makan kalau rupe gituh.. sayang.. hahaah..

aqmal said...

sawi2 tuh emmang dididik supaya berdikari dan cekal dengan realiti kehidupan (- -.)'

kek tuh pula semua dah dinyahtinja. mana boleh simpan lamalama nanti hilang *jeling koordinat mangalore*