Monday, January 26

late january

green ivy.
summer roses are everywhere.

stone fruits. dis is yellow peach.

anggur jiran

mengintai si gatal makan

manhole elektrik

pokok cili pun dah remaja.

homemade hot chocolate

fallen choc cake. krusty outside, gooey chocolatey inside.

meet karim. die memang pemalu.


p/s : we are going out to the city in a while. hari ni australia day di sini. tahun baru cina di malaysia. jadi mesti makan lamingtons dan mandarin. petang ni ada rubber duckie race di south yarra (salah, sbnarnya ialah yarra river). tennis pun masih berlangsung di sini. ada nadal dan federer. tapi kami tak ada tiket. till then, take care ya!

4 comments:

zatihazira said...

kt negare org...ulat bulu pun cantik.

asal tk amik wt keychain?

aqmal said...

lupa aku nk ckp, aku dh tangkap semua dan siat kulitnya jadikan tali pinggang. ha ho ho.

hazelnut208 said...

*curi kasut comel k.qemal*
*cuba pakai*
*x muat*
*pulang balik g melb*

aqmal said...

anor, boleh potong bahagian depan dan buat peep toe shoes lah...